Main dengan ustazah tube bend dating

Posted by / 30-Oct-2016 06:34

Main dengan ustazah tube

Ila masa tu aku tgk dah mula pandai main lidah die kat kepala kote aku..."uuuuuu...ahhhhhh....sedappppnyer Ila syg" aku mmg dah syok glerrrr...sorong tarik bg aku dlm mulut die lebih kurang 10 minit jgk...pastu aku dah mula naik tanduk...suh Ila buka baju die...x bantah terus buka..sebbb dah stim...jilat seluruh tubuh Ila n aku buka seluar die...budak Ila ni x pakai suar dlm rupanyer...seluar ebuka aku tgk cipap dia yang x bebulu tu dengan penuh bernafsu..jilat balik seluruh tubuh dia dari leher ke bwah...akhirnya aku sampai kat kangkang die..."emmm cantik cipap Ila.."puji aku..."abg jilat ye sayangggg" Illa x jwb just mengangguk..pun apa lg aku buka kangkang dia n main2kan jari aku kat burit n biji kelentit die..."urmmmm....urmmmm...ahhhhh.." Ila merengek bila biji kelentit die aku main.dah hlg akal masa tu burit die yang masih dara tu aku jilat...cecair dari buritnyer kuar membuak2 aku jilat sampai habis..sedap la air cipap budak nie...."aaaaabang.....seeeedappppp bangggg..." Ila merengek...rengekan Ila wat aku betambah geram....u aku dah x sabar nak benamkan kote aku kat cipat dia...pun bangun n kangkangkan dia..."tahan ckit ye sayang abg nak masuk kote abg dalam cipap syg ni"aku pun talakan btg kote aku kat cipap die...tekan ckit...tu Ila dah mula meraung...."sakitttttt banggggg" aku x peduli aku dengan sepenuh kekuatan terus tekan n masa tu aku dapat rasa kote aku dah menembusi lubang dara ILa....Aku terus sorong tarik..."ahhhhh..ahhhhh...ahhhhh" Ila masa tu dah mula kesedapan aku palak xyah ckp la mmg sedap gler dapa cipap budak kecik nie..sempit gler la..jugak aku henjut n bila aku rasa aku dah sampai kemuncak tersu aku lajukan henjutan n benamkamkan kote aku sedalam2nya sambil.....Pada satu hari,saya telah diarahkan untuk membawa satu delegasi pelawat dari eropah kepusat peranginan.Saya selalu juga berada di hotel peranginan ini,sama ada pekerjaan atau makan angin dengan keluarga saya.die terus duduk kat ats kerusi dpn TV tp jauh la dari aku..tu video tu aku x ttp lg..aku ms tu mmg tgh tegang lg...." abg tgk cite ape nie?

Dia berdiri depan saya dan terus membuka pyjama mandinya.

terus terang la aku gtau korang aku nie lain ckitt dengan orang lain coz aku suka pompuan yang kopek kecik bak kata orang yang jenis baru nak tumbuh tu lagi aku suka...kali melancap mesti aku akan bayangkan budak2 mcm ni..satu yang aku suka dorg ni bukan ape coz aku fikir senang ckit coz risiko budak tu mengandung rendah..org dah besar silap hari bln mengandung kan naya...if budak bleh la nak pancut dalam kan...satu cipap budak ni kan org kata manis so mesti sedap bila jilat...perghhhhh sedap siot....pengalaman aku main dengan budak nie bermula masa aku tgh jual burger dkt dgn umah aku.aku tgh lepak kat kedai aku tggu customer tbe2 datang sorg budak pompuan ni.ingt die nak bli burger rupe2nyer die nak jual barang...katanyer die ni dari umah ank2 yatim..x pecaya sangat sebenarnyer coz aku tahu kat bandar ni mcm2 jenis manusia ade..ntah2 budak ni anak sape ntah yang digunakan utk dptkan keuntungan..pun terus cakap kat die yg aku xnak beli barang yang die jual tp die merayu jgk minta aku kasihan kat die..dah agak mmg sah budak ni kena paksa jual brg nie coz beriye2 benar die..la if brg x untung mesti die kena marah sbb tu die merayu2 dengan aku...( Aku teka je la )"boleh la bang, beli la...kesiankan la saya lagipun dah jauh jln nie""xpe la dik lagipun abg x minat la barang2 yang adik jual nie"" Beli la bang....pleaseeeeeee"bila aku dengan je budak merayu macam u batang aku terus je mula mengembang..la dah la mmg aku suka dengan budak kan..perhati muka budak tu.hati aku kata bleh tahan jugak comel budak nie...tengok mulut die aku terus tebayang if batang aku duk dalam mulut die..mmg dah mula naik geram..aku xnak gelojoh..nak wat slow2 biar umpan ditarik ckit2 baru suspen...aku dah habis fikir aku pun ckp kat budak tu xpe la aku ambik la barang yang die jual tapi satu je la coz aku x minat barang2 lain...x clap aku aku beli masa tu kalendar harga di dalam 10 ringgit..iktkan hati mmg mahal gler la tp xpe nak dpt yang lebih mahal biar la melabur ckit.aku dlm hati..budak tu bla aku bayar je terus die senyum n ckap time kasih dengan aku..bla tengok budak tu senyum makin kembang la batang kote nie..pun tanya la nama dia sape n dia ckp nama dia Ila baru darjah 5..sekolah lagi rupanyerr....sebelum die blah dari ctu aku pesan pada budak tu aku nak tengok barang lain yang dia ada jual..ckp ada tapi x bawak tapi dia janji dengan aku if aku nak tengok dia akan bawakkan..punye la seronok mcm umpan dah nak masuk ni..mula main peranan..cakap kat die if die nak datang aku suh die datang n bawak barang tu ke rumah aku...." tp mcm mana Ila nak pg umah abg?

bkn Ila tahu pun umah abg.." ye x ye jgk kan...." Em if mcm tu apa kata Ila iku abg ke rumah dlu so pasni bla Ila dtg lagi bleh Ila terus ke sana...." Aku bagi cdgn..." Emm ok la asalkan pasni abg nak beli barang yang Ila jual Ila x ksh la"Aku dah seronok bla tgk budak Ila nie mmg lurus betul..pun bawak la Ila pg umah aku...

Dia memuji diri saya,katanya saya ini cantik dan jarang dia jumpa perempuan cantik macam saya.

Cara dia bercakap ini,saya tahu maksud nya,dan saya tidak semudah itu terpengaruh.

main dengan ustazah tube-65main dengan ustazah tube-35main dengan ustazah tube-7